De avond van het milieu in München biedt een unieke kans, Om inzicht te krijgen in veel verschillende plaatsen. De dierentuin opent zijn deuren exclusief voor 's nachts reizen, de ondergrondse München bezocht kunnen worden, ja toont zelfs een crematorium, De procedure is als er.

Niet alleen spannend, zal er, ook veel informatieve rondleidingen en lezingen worden aangeboden. Tonen de BMW planten, als duurzaam geproduceerd en benut, veel berichten over zonne-technologie wijzen de weg naar een betere en groenere toekomst. Het beste ding over de hele zaak: Veel van de evenementen zijn gratis aangeboden, een paar vereisen registratie of vereisen een kleine vergoeding.
Zeker een zeer interessant ding, wordt als bijzonder, vindt dat zowel volwassenen als kinderen een breed scala aan evenementen. Wij bieden onze favorieten voor:

Ronde van het Crematorium München:
Knapp 10.000 Crematies worden hier jaarlijks uitgevoerd. Deze cursus heeft een sterke balans tussen de waardigheid van de menselijke, evenals milieuvriendelijkheid wordt voldaan. Een interessante en spannende tour, die ook vragen worden beantwoord over begrafenis.

Een blik op de dagelijkse – Tunnel op de middelste ring Zuidwesten
Leid een van de grootste bouwplaatsen en infrastructurele maatregel München. In een lezing bovendien planning van projecten en de bouw van de geplande tunnel worden uitgelegd.

Bat beheer
Ze leven in het donker – van ons mensen soms ongemerkt. Bij een avondwandeling door het Engels Tuin, kan de kleine nacht-strijders worden uitgerust met een radar gevolgd en gemonitord.

City tour met drama
Actrices en acteurs in kostuums uit die tijd leiden door de avond in München. Het repertoire: Van beulen, Hoeren en heksen – opwindend, schandalig en grappige verhalen van de middeleeuwse München.