De zomer komt eraan – en vóór het Oktoberfest bekend is, nog een groot spektakel München. De Grote Zomer Hout geopend op 26. Zijn deuren in juni. In de winter, de focus van de Grote Hout is op de vaudeville en theater acts, in de zomer het echt kan rippen internationaal bekende kunstenaars.
Dit jaar viert de Grote Hout, bovendien zijn 25-jarig jubileum. Om de tiende verjaardag van de Olympische berg in een kleurrijke installatie met herinneringen te vieren is van 25 Jaar Tollwood getransformeerd, die elke dag verandert. Licht, Geluid en bewegende beelden creëren een onvergetelijke indruk.

Bijna een maand aan het Olympisch Park muziek op zijn best, Ambachten en grote lekkernijen worden gepresenteerd. Vooral de beroemde Grote Hout is natuurlijk voor zijn betrokkenheid bij de maatschappelijke en ecologische omgeving in de. Dus elk jaar zijn er discussies over milieubescherming.
Dit jaar is onder andere de onderwerpen: “Water is een mensenrecht”, “Ban fracking”, en “Schaffen de bio-industrie.”. Hier kan goed worden behandeld en geïnformeerd, evenals enkele handtekening collecties zal plaatsvinden.
veel van de voedingsmiddelen die worden aangeboden zijn volledig bio, alle eetkraampjes worden geclassificeerd volgens de EU-verordening voor biologische landbouw. Natuurlijk, alles smaakt fantastisch.
De Grote Hout heeft altijd een unieke sfeer. Veel is volledig gratis, Toelating is alleen de grote concerten en een aantal andere evenementen.

Elke avond een ander ritme…
Vrienden van dansen gevonden in de “dansbare” elke avond de week de mogelijkheid, naar een andere dans te leren. Montags Tango, Dinsdag internationaal, Woensdagen met Jive tot moderne grafiek muziek, Salsa donderdag en vrijdag naar de Balkan Polkarythmen. Zaterdag Swing op het programma en zondag kunnen alle vrienden Beierse volksdansen weer drauflosschuhplatteln echt.

Indiase vurige…
Een bijzonder grote ruimte is dit jaar toegekend aan de Indiase keuken en Indische ambachten. De tent “Delhi Haat” de thuisbasis van alle vormen van Indiase keuken, evenals vele Indiase kunst. Dus er is ook een massage stand, waar beklemtoonde schouders en rug vakkundig worden gelegd door ayurvedische wijze. Ook live Indiase muziek mag niet ontbreken hier en geperfectioneerd de indruk, zich bijna volledig te zijn in India.

Veel andere programmapunten en de aankondiging van het muziekprogramma is te vinden op de officiële website van de Grote Hout Festival. www.tollwood.de