City Foundation Festival München, 15 en 16.6.2013
München 855 Jaar oud! Voor deze gunstige gelegenheid, de stad het kan natuurlijk niet, gastheer van een groot feest voor alle inwoners. Op 15. en 16. Juni, is er een aantal op de Marienplatz, met muziek, Dansen, Ideeën en vele kraampjes rond München zijn allemaal van harte uitgenodigd, viert de mijlpaal verjaardag.

De Marienplatz in München zal hub, vanaf daar vinden de gebeurtenissen in de omliggende straten en pleinen in plaats. Het grote podium, dat van 10-23 Klokprogramma wordt gemaakt, voornamelijk biedt muzikale hoogtepunten. Voor elke smaak moet iets zijn. Zo gaat het ook gezellig en ontspannen met triphop, met big bands en orkesten behoren kunnen worden mitgeswingt, Ook in Beieren geliefde volksmuziek is vooral op zondag niet te kort schieten. Hier worden zowel traditionele manieren om te spelen, de moderne versie van “VolXmusik” shows, dat dit soort muziek is niet van gisteren.
Wij ook natuurlijk zijn er volksdansvoorstellingen.

De Odeon site is bedoeld voor de ambachtelijke. Allerlei ambachten hier tonen hun vaardigheden, Geïnteresseerde moeten letten, vragen en misschien zelfs te creëren zelfs een handje te helpen. Past aan de München viert Gilde haar Cabinetmakers ' 125 Verjaardag en georganiseerd te ontmoeten op zondag 18 Klok spijkeren een prijs. Technisch geïnteresseerde jongeren, zijn nog op zoek naar een stage, kunt hier controleren en nu al de eerste contacten te leggen.
Rondom het kostuum is wat de Rose Street, de “Green Island”, een Ierse oase gebouwd door leden van de Iers-Duitse Circle of Friends biedt op de veemarkt Iers bier, Ierse stemming muziek en natuurlijk krankzinnige hoeveelheid groen.

Heeft ook veel voor gezinnen te bieden, Hier eindelijk is geen Munich, materie, groot of klein, verwaarloosd.

Zaterdag, 15.6. en zondag, 16.6., elk 10 naar 23 Klok. Het uitgangspunt is de Marienplatz.