De gelanceerd door de Amerikaanse tv-netwerk X Games worden beschouwd als een van de gebeurtenis hoogtepunten op het gebied van extreme sporten. Hier zijn de maten maatregel gebieden Motocross, Skateboard BMX und. Voor hen is er iets, zoals de Olympische Spelen voor "normale mensen". Sinds 1995 is er al de X-Games, dit jaar zal worden gehouden voor de eerste keer in München.
De Olympic Park is natuurlijk de geschikte plaats voor zo'n spektakel en omdat de wedstrijden er worden gehouden, alsmede. Dit gebeurt atleten tegen sporters, het gaat niet om een ​​strijd van volk tegen volk.
Naast de sport natuurlijk, moeten andere aspecten niet worden verwaarloosd en er is een gevarieerd programma met muziek van-, Show en andere evenementen. Hier ook de Beierse cultuur van de gaststad is niet te kort.

Van donderdag, de 27.6. tot zondag 30.6. het is zo warm hier in het Olympisch Park - Tickets voor alle evenementen is te vinden op de reguliere verkooppunten.