Eigenlijk München heeft alles, dus wat je wilt van een stad – groen in de stad, verbondenheid met de natuur, de bergen…maar een prachtig strand, zoals gevonden in bijvoorbeeld Hamburg of Berlijn, Men ziet er een beetje langer.
De betere, dat er een strand cultuur München! Hier finden Zand Zealot iedereen, wat ze willen, direct aan het Isar met muzikale kaderprogramma – perfect, soms echt uit de plooi in de zomer. En iedereen die denkt dat het lang genoeg, kan zelfs het geluid van de zee te horen…

52 Ton zand zijn speciaal opgehoopt voor het strand cultuur aan de Isar, het gebied rond de brug Cornelius dus een magneet voor Entspannungswütigen, Evenement- en party lovers. Vorig jaar, de restauratie van de rivier de Isar werd op dezelfde locatie voltooid, natuurlijk, dat is zeker een kijkje waard.

Het programma begint om 12 Klok in de nacht en gaat tot 23 Klok. Voor alle München er iets in het programma, dat nodigt u uit om te komen, absoluut hoogtepunt is natuurlijk de Uefa Champions League-finale op 25 Nooit, uitgezonden hier op het grote scherm voor het publiek.
Of lezingen, Concerten, Films of lezingen, Het programma is ongelooflijk veelzijdig en zelf-, alleen wanneer er niets gebeurt, doet het gewoon goed, Om de kale tenen te voegen in het zand. Overigens is er ook een 112 Meter lange zitzak, die worden getest wil.

Kinderen komen uit een brede waaier van kinderprogramma's hun geld – Zeuren en zeuren zijn hier zo misplaatst.

Kulturstrand.org om dagelijks informatie over het programma te vinden, bij slecht weer is er een melding, of de aanvraag plaatsvinden, of.