De rommelmarkt seizoen in München eigenlijk nog nooit van gehoord, het hele jaar door zijn er mogelijkheden voor koopjesjagers en antiekliefhebbers om goede zaken te doen.
Maar toen het eindelijk weer mooie ochtend en de zon aan de hemel van de vroege, blader vervolgens alleen maakt echt outdoor plezier. Naast de grote rommelmarkt op de Theresienwiese, vindt plaats in het kader van het Lente Festival, Er zijn uiteraard verschillende andere manieren, te kopen en te verkopen en veel plezier maken.

Een van deze is de vlooienmarkt ervaring in Riem. Hij is een van de grootste rommelmarkten in Duitsland, in Beieren, kan hij zich terecht grootste open ruimte in de vlooienmarkt in het hele land bellen.
Van 6 Klok in de ochtend tot 16 Klok in de middag afdingen en hier verhandeld, als een gek. Natuurlijk is het de moeite waard, vroeg opstaan, als je wilt om speciale aanbiedingen te maken. Zelfs degenen die net voor het einde komen, heeft opnieuw de gelegenheid, om leuke dingen te kopen voor weinig geld, omdat de verkoper zou natuurlijk zo weinig mogelijk terug naar huis.
Verhandeld wordt hier met allerlei goederen, Antiek, Tweedehands kleding, CD, Boeken, Muziekinstrumenten en nog veel meer, kunt u kopen.

Wer dat allemaal. 1000 Willen kijken naar objecten, tussen de behoeften natuurlijk versterken. Dit afhaalrestaurants en drank karren zijn beschikbaar – niemand hoeft honger of dorst hier gaan. Een springkasteel biedt entertainment voor de kleintjes, zodat u een wandeling en zien papa en mama ongestoord.

Termijn: Bijna elke zaterdag, (Alle data zijn beschikbaar op de officiële site van de vlooienmarkt), Kermissen 1 in Riem. Begin 6 Klok, Einde 16 Klok