Na een sneeuwrijke winter en een zeer regenachtige lente, nu zijn we natuurlijk hopen dat alle München op meer zonnige dagen. En wat een betere, genieten van de zon op de traditionele lentefeest op de Theresienwiese?

De “kleine variant” het Oktoberfest geniet onvermengde populariteit en trekt elk jaar duizenden mensen uit de hele München naar het centrum. Zowel grote als kleine vind je de ideale tijdverdrijf voor dag.

Optredens beginnen op 19. April um 14:30 met een kleurrijk programma van festiviteiten, gevolgd door een processie. In de woorden “Ozapft is'”, kunnen dan ook elk drinken van een heerlijk lente biertje, tegelijkertijd nemen rijdt op de werking.

Rides:
Over 100 Carnies bieden diverse attracties en achtbanen. Van achtbanen, zoals de bekende “Wilde Muis” over spookhuizen of zelfs een snelle Karusselfahrten voor iedereen moet iets. Afwezigheid moet niet blokkeren de kleine kraampjes, waar je schiet, Rifle of het gooien van partijen kan aantrekken.
Het beste ding over de hele zaak: Toepassen om de twee dagen van de familie 11-19 Klok goedkopere prijzen en er zijn vele speciale promoties.

Voedsel & Drinken
Twee grote tenten zijn voorzien van, Alle bezoekers van de Lente Festival te leveren met voldoende voedsel en drank. Augustiner bier is er in de Festhalle Bayerland, in het Hippodrome tent wordt traditioneel geserveerd spade, de “Spring Beer Light”. Bij mooi weer kunt u heerlijk zitten in de tuin van Paulaner Weissbier. Afternoon tijd voor uit te nodigen 3 Cafes om koffie en gebak.
Naast de stevige gerechten, zijn er ook tal patisserieproducten, voldoen aan alle wensen van de bezoekers.