Daar gaan we weer – De Munich Crime Festival “Crimineel”, overigens, de grootste Crime Festival genoemd in Duitsland en een van de grootste internationale normen, begint op 9. Maart.

Naar 10 verjaardag van de iconische gebeurtenissen worden verwacht gasten uit de hele wereld, vele bekende mysterie auteurs hebben de eer hun werken in lezingen en andere spannende gebeurtenissen.
Met het dit jaar, is de meest prominente forensisch patholoog in Duitsland, Michael Tsokos, de gemelde gevallen van echte en toch ongelooflijk, De Duitse misdaadauteur Sabine Tiesler, dat haar nieuwe boek “Onbewust” presenteert, sowie Comedy-Star Thomas Herrmanns.
Zelfs met de Bayern Detectives werd bekend auteur Jörg Maurer's spel met de.
De beroemde scene uit de serie maakt zijn debuut actrice Andrea Sawatzki “Een te goed meisje” voor, we zijn benieuwd!

Ook komt uit het buitenland, de meest bekende auteurs, Dit jaar is de Amerikaanse Shooting Star Sara Gran hier. Bijzonder spannend is zeker ook de “CSI realitycheck”. Hier is de beroemde en populaire Amerikaanse misdaad-serie CSI door gerenommeerde forensisch patholoog Prof. Dr. Mark Rothschild en de rechercheur Josef Wilfling testten hun schreden.

Vandaar dat de plaats van het lezen van al betalen douches, Sommige lezingen worden gehouden in het bijzonder spannende plaatsen. Dit geldt ook voor het auditorium deel van de LMU München, de pathologie van de LMU en de gevangenis Stadelheim.

Kaarten zijn in grote vraag hier, de lezingen van de meest bekende en populaire schrijvers zijn volgeboekt. Wie wil er zo enthousiast te zijn in een spannende lezen, moet snel veilig te stellen kaarten.
Welke zijn verkrijgbaar bij alle reguliere verkooppunten of via München Ticketservice.