De Circus Krone presteert in München. De wereldberoemde en populaire hij is van 1 Maart, het derde deel van de winter programma voor. Het motto “Krone is'” voorspelt, dat het zal overgaan deze keer mooie Beierse.

Van de kinderen hielden vooral van het 6 kleine witte leeuw, de jr in de dressuur school van Martin Lacey. ravotten. Amper een jaar oud ze zijn, Maar dat doen ze in leuke ravotten en geschuifel niet weg. Martin Lacey jr. zijn inderdaad zijn beste, van hen zelfs fatsoenlijke circus leeuwen, maar voor nu de welpen lijken wat meer geïnteresseerd in andere dingen. De kleine leren is gewoon grappig om naar te kijken en is erg leuk.

In een echt circus clown mag niet ontbreken. De twee Italianen Fumagalli en Daris proberen met hun “FumaBuam” in leren broek van het aantal “Bijen Bijen geef me honing!” en heeft zich ten doel, de lachwekkende spieren van de toeschouwer om goed te trainen.

Heraldische dieren van het Circus Krone is de olifant, zes in getal lopen ze gracieus rond de ring en zet het publiek in ontzag en bewondering.
Weitere Highlights sind unter anderem “Flying Zuniga” Brazilië en Argentinië. Zodra, als ze draaien hun salto door de lucht, men kan nauwelijks kijken. De drievoudige salto werd bekroond met de Circus Festival van Monte Carlo, zelfs met de Bronzen Clown.

Wie nog meer willen circus, het circus een bezoek aan de dierentuin, overwegen waar je niet alleen de dieren, maar het circus en de kunstenaars kunt ook kijken achter de schermen. Op zondag- en feestdagen, is het van 10-18 Klok openen. Rondleidingen zijn beschikbaar 5 Mensen mogelijk en duurt ongeveer 1 Uur.