De verscheidenheid theatervoorstellingen zijn uniek. Hier verenigen muziek, Body Art en het meest recent, een fantastische lichtshow, worden aangepakt in alle betekenissen van het publiek.

Op de wereldpremière van deze fantastische voorstelling te verenigen bekende en bekroonde kunstenaars tonen hun verschillende kunstvormen samen in een grote verscheidenheid prestatie. Jenny Garcia's twee-time Duitse kampioen in ritmische gymnastiek en het is een adembenemende zang – in vaudeville, presenteert ze nummers van hun debuut album “Lifebathing” niet helemaal normaal op het podium, maar de vrije-opknoping luchtring. Ze werkt met Sante Fortunato, een hoepel kunstenaar. Ernest Palchyow is een van de beste van zijn beroep – de acrobatiek, ook wel bekend als handstand acrobatiek. De kunstenaars van de jongere groep “Crazy Flight junioren” acrobatiek zien in zijn mooiste vorm, Tom Noddy toont zijn zeepbel kunst, dat dit slechts een leuk tijdverdrijf voor kinderen niet.

Voor Lachmuskel activiteit biedt de heer Riesling, van alle vormen van acrobatiek lijkt te domineren, en met zijn talent moet komädiantischen iedereen aan het lachen.

De show loopt in München tot 6. Januari 2013. Prijzen en informatie zijn beschikbaar op www.variete.de