“Is het bloed echt dikker dan water?”

Dat is de centrale vraag van het Dine & Crime-Production “Deadly Family Ties” Werner R. Gawlik.

Een kleurrijke combinatie van een berekenende vrouw ondernemer en miljonair erfgename en haar man, doe een arme man in midlife crisis, een gekke wapenhandelaars en uiteindelijk tot nymfomane Korsin gemakkelijk te brengen van het publiek in de avond te gaan.
Toevallig ontmoet op een normale avond, twee mensen in een bar en merk, dat ze werden beiden verraden door hun echtgenoten. De twee echtgenoten zijn echter in het geheel niet onbekend voor en flirten terwijl onbewogen in een tapasbar niet ver weg.
Tijdens de avond zal Secrets Revealed, Ook de dealer en de Corsicaanse nymfomane krijgt haar prestaties. De bonte combinatie van schijnbaar willekeurige mensen samen geratenen verstrikt meer en meer in hun eigen mysterie en intrige – een moord lijkt onvermijdelijk. Dan is de grote verrassing…

Het concept heeft zich bewezen als de moord mysterie diner worden. Een exclusieve multi-gangen menu geserveerd samen met een lastige moordzaak? Het klinkt, in feite, na een geweldige avond van entertainment. Het bedrijf Dine & Criminaliteit heeft geschreven de thriller plezier aan de bovenkant van de vlag en biedt meer dan Duitsland in een onderhoudende moordmysterie dinner.

Kijkers zullen natuurlijk de vraag in de hele stuk en moeten op de juiste mitraten. Een onderhoudende veel plezier, niet alleen voor amateur speurneuzen.

Evenementen in december:
3.12. in Aumeister, 8.12. in Leiberheim, 12.12. in de Kugler Alm, 17.12. in Aumeister, 27.12. in de Kugler Alm, ze 19:30