Het is die tijd weer: Die Night of the Proms kommt nach München!
Deze keer, natuurlijk met veel supersterren, die samen optreden met een symfonie van hun grootste hits.

Mick Hucknall van de band “Simply Red”, die helaas 2011 opgelost shows, hij vocaal nog steeds erg front is aan boord. Hij zingt hits van Simply Red, evenals zijn eigen liedjes. De soulvolle en karakteristieke stem van Anastacia zal ook tot, ze is met haar liedjes “Betaalde mijn Dues” of “Een dag uit je leven” kan opwarmen van de sfeer op de Olympiahalle echt. Als een Duitse kunstenaar Jupiter is in hetzelfde schuitje, sinds zijn hit “Nog” zelfs bekend buiten de grenzen van Duitsland. “Nog” Natuurlijk zal hij zingen, net als veel van zijn andere nummers, het even goed (voor sommige kan het zelfs nog beter?) zijn.
Een bijzondere highlight is de a capella band natuurlijk 7, die alleen hun stem kunnen laten zo'n groot geluid, waarvan we denken dat, Gereedschap overbodig. Sommige mensen wanneer ze zullen uit hun waanzinnig goede prestatie “Wedden, dat?” weten, waarin zij hun eigen versie van Phil Colins “Voel het in de lucht vanavond” hebben gepresenteerd.

Zoals bij elke cursus, Night of the Proms met John Miles kan “Muziek” niet missen. Het orkest Il Novento onder leiding van Robert Groslot is voor de klassieke aspect van de nacht daar en toont, hoe groot klassieke en moderne muziek samen kunnen verbinen.

Vrijdag, 14.12, Zaterdag, 15.12. en zondag 16.12.2012 op de Olympische Hall in München.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle ticket agentschappen.