Alleen het geheime recept voor een Beiers bier in de Middeleeuwen was de oorzaak van een mysterieuze moord in de stad Ponte dell'Olio. Vandaag, 500 Jaren later, verzoekt de geestelijke leider van de gemeenschap weer tot een kerk festival, worden geserveerd in de prachtige ambiance op een prachtige menu. Het is echter, hoe komt het is: een hernieuwde moord schokte de gemeenschap. Inspecteur Brugnaletti krijgt tot het harde werk, oplossen van de zaak en wijst op een aantal duistere geheimen aan het licht. Hij heeft de hulp van de gasten, gemaakt tijdens de val om spelers, Maar voor zichzelf beslissen, hoe actief ze willen om in te grijpen in de actie.

Overigens, natuurlijk, de uitstekende 4-gangen diner genoten.

Dinsdag, 20.12.2011 en vrijdag 6.12.2012 in Deer Park. Het begin van elke 19:30. Voor meer informatie