De Amerikaanse geheime organisatie “Impossible Missions Force”, kort IMF, staat voor de ramp: Eerst komt op een informatie-bijeenkomst missie Agent Hanaway overleden en was toen ook wel een sociopaat “Cobolt” Russische nucleaire lancering codes in zijn macht bracht, ongeveer, Om kernwapens te lanceren. Hanaways ehemalige Partner, Agent Jane Carter en de computer expert Benji Dunn, Cobolts spoor naar Moskou te volgen, waar ze moeten om zich te ontdoen IMF legende Ethan Hunt te krijgen uit de gevangenis. Het zoeken naar aanwijzingen blijft Cobolt aan, Maar dit is de geheime onderzoekers spoor en vooraf buiten het kader van de Kremlin in de lucht, waar zijn de belangrijke informatie te.

Gealarmeerde druk op de Russen nu de schuld op Hunt, is er eerder gezien, Het dreigt een ernstige confrontatie tussen Rusland en de VS. De Amerikaanse president activeert vervolgens het zogenaamde “Phantom Protokoll”, die ontkent het bestaan ​​van het IMF in de VS. Welnu, Mr Hunt en zijn collega's op hun. Zullen ze maken het, Cobolt stop in de tijd voordat een conflict tussen de twee grootmachten?